[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”3/4″ padding_top=”40px” padding_left=”20px” padding_right=”20px” bg_color=”#000000″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

AVÍS LEGAL

EL MARGARIT DE SANT GREGORI, S.L.
Domicili social: C/ Major, 84 17162 Bescanó – Girona
Dades registrals: Registre Mercantil de Girona, volum 1490, llibre 0, secció 8, foli 29, full GE 24804.
CIF: B–17616558

Propietat de la pàgina i contingut

Esteu visitant www.castelldesantgregori.com, titularitat d’EL MARGARIT DE SANT GREGORI S.L. amb domicili social al carrer Major, 84 17162 Bescanó, Girona. A través d’aquest lloc web podreu conèixer els aspectes relacionats amb el Castell de Sant Gregori i els serveis que ofereix.

Galetes

EL MARGARIT DE SANT GREGORI, S.L. podrà instal·lar dispositius d’emmagatzematge i recuperació de dades –també denominats galetes– al vostre ordinador amb la finalitat d’aconseguir informació dels visitants del web. En cap cas aquestes dades seran dades personals. El vostre navegador pot generar un missatge instantani, que donarà la possibilitat als visitants del web d’oposar-se a la instal·lació dels dispositius. En cas d’oposar-s’hi, la navegació pel web www.castelldesantgregori.com no es veurà afectada de cap manera. En cas que el vostre navegador no us faciliti aquesta possibilitat de forma automàtica, podreu inhibir la instal·lació de les galetes mitjançant les instruccions del vostre navegador.

Responsabilitat

La utilització d’aquest lloc web implica l’acceptació de la informació expressada en aquest avís legal. EL MARGARIT DE SANT GREGORI, S.L. no es fa responsable de la transmissió de qualsevol virus o perjudici en el vostre equip que es pugui produir arran de l’accés a aquest web. EL MARGARIT DE SANT GREGORI, S.L. no es responsabilitzarà dels continguts d’altres webs que no siguin de la seva titularitat i als quals s’hi pugui accedir a través d’un enllaç des de www.castelldesantgregori.com perquè no té la possibilitat de supervisar la legalitat dels seus continguts.

Propietat Intel·lectual

Els drets de propietat intel·lectual de les obres contingudes a www.castelldesantgregori.com com textos, imatges o disseny gràfic corresponen en exclusiva a EL MARGARIT DE SANT GREGORI, S.L., llevat que s’hi indiqui una titularitat diferent. La reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzades d’aquestes obres constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual d’EL MARGARIT DE SANT GREGORI, S.L. o del titular de les mateixes i podrà donar lloc a l’exercici de les accions judicials o extrajudicials que els poguéssin correspondre segons els seus drets.
La informació a la qual l’usuari pot accedir a través d’aquest web pot estar protegida per drets de propietat industrial, intel·lectual o d’altre tipus. EL MARGARIT DE SANT GREGORI, S.L. no es responsabilitzarà en cap cas i sota cap concepte de les infraccions d’aquests drets que pugueu cometre com a usuaris.

Clàusula en matèria de protecció de dades i seguretat informàtica

Les dades de caràcter personal que faciliteu a EL MARGARIT DE SANT GREGORI, S.L. a través del web www.castelldesantgregori.com es tractaran en fitxers titularitat d’EL MARGARIT DE SANT GREGORI, S.L. i s’utilitzaran per atendre la vostra consulta i/o oferir informació sobre els serveis i novetats del Castell de Sant Gregori. Podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició conferits per la normativa vigent en la matèria, remetent una carta a la següent direcció: Barri de l’Església s/n 17150 Sant Gregori, Girona, o a la direcció de correu electrònic convencions@castelldesantgregori.com. Respecte la seguretat en el tractament de les dades personals, EL MARGARIT DE SANT GREGORI, S.L. les tractarà amb total confidencialitat.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]